Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

accommodaties, huren, verhuur, tent, camperen, morvan rustique, vakantiehuizen, bourgogne, morvan, gites vergroten accommodaties, huren, verhuur, tent, camperen, morvan rustique, vakantiehuizen, bourgogne, morvan, gites vergroten accommodaties, huren, verhuur, tent, camperen, morvan rustique, vakantiehuizen, bourgogne, morvan, gites vergroten accommodaties, huren, verhuur, tent, camperen, morvan rustique, vakantiehuizen, bourgogne, morvan, gites vergroten

Accommodaties

Morvan Rustique biedt u de volgende accommodaties, allen met veel privacy:


- Asterix

, een romantische 2 (tot 3) persoons accommodatie gesitueerd op de begane grond van ons woonhuis met veel authentieke elementen en met CV.

Bekijk Gite Asterix


-

Le Menhir

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gite le Menhir


-

Les Eduens

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger een boeren woning was en nu plaats biedt aan twee stijlvolle vakantiehuizen en met CV.

Bekijk Gite les Eduens


-

Obelix

, een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger de koeienstal was en nu omgetoverd tot een groot, sfeervol en luxe vakantiehuis en met CV.

Bekijk Gite Obelix


-

Tarin

, een 4 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gite Tarin


-

Darion

, een 6 persoons vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met veel ruimte en luxe en een overdekt inpandig terras met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gite Darion-

Luxe lodge tenten

, vier 5 persoons lodge tenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht.

Bekijk de luxe lodge tentenKampeerplaats

, een mooie beschutte kampeerplaats voor een tent.

Bekijk de kampeerplaats


Al onze vakantiehuizen zijn 3 sterren ***
gekeurd en toegekend door "Etoiles de France".