Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Massage tijdens je vakantie in Frankrijk Massage tijdens je vakantie in Frankrijk Massage tijdens je vakantie in Frankrijk

Massages, een optimale ontspanning tijdens je vakantie in Frankrijk

Op Morvan Rustique is minimaal één dag in de week een goede masseuse aanwezig. Elke week kan er ter plekke worden ingeschreven. De massages vinden plaats in je eigen accommodatie en alle benodigdheden (zoals massagetafel) worden meegebracht. Sabine maakt gebruik van klassieke massage onder andere in combinatie met dieper werkende triggerpointtechnieken. De behandelingen zijn gericht op het ontspannen van lichaam en geest. De massage wordt aangepast op jouw wensen en eventuele klachten. Voetreflexologie, hoofd/gezichtmassage en zwangerschapmassages (vanaf 12 weken) behoren ook tot de mogelijkheden.


Prijzen:


Sabine is 29 jaar, geboren in Gouda en in het bezit van een HBO-diploma in Voeding en Diëtetiek behaald in 2010. Na haar studie heeft ze zich gestort op haar echte passies: lichaamswerk en wellness. Op de Academie voor Massagetherapie in Utrecht is ze opgeleid tot holistisch masseuse en voetreleflexologe. Sabine's bedrijf is per 1 juni 2016 officieel geregistreerd in Frankrijk. Ze maakt in haar behandelingen gebruik van onderstaande massagevormen en -technieken. Afhankelijk van jou wensen om de spieren en de geest te ontspannen, de doorbloeding te stimuleren en ervoor te zorgen dat je lekkerder in je vel komt te zitten.