Morvan Rustique

Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Meren in de Morvan vergroten bezienswaardigheden Autun, 20km op afstand van Morvan Rustique vergroten bezienswaardigheden Autun, 20km op afstand van Morvan Rustique vergroten paarden, kinderboerderij, kindvriendelijk, kleinschalig, morvan rustique, tenten, vakantie, bourgogne vergroten paarden, kinderboerderij, kindvriendelijk, kleinschalig, morvan rustique, tenten, vakantie, bourgogne vergroten

Blogs en Nieuws

Hier vind je het laatste nieuws over Morvan Rustique en leuke blogberichten met weetjes over de Morvan om het beste uit je vakantie te halen!Aanbieding voor ruiters!

Wil je met twee personen komen paardrijden tijdens je vakantie bij Morvan Rustique? Profiteer dan van deze leuke aanbieding voor de gezellige gîte Asterix voor de weken 38 (16-23 september), 40 (30 september - 7 oktober), 42 (14-21 oktober) en 43 (21-28 oktober) of gîte Les Eduens (30 september-7 oktober) en (7-14 oktober).

Gîte Asterix: € 299,- p.p. bij 2 personen bezetting
Gîte Les Eduens: € 349,- p.p. bij 2 personen bezetting

Het bedrag is inclusief verblijf op basis van logies, schoonmaakkosten, beddengoed + opgemaakte bedden, WIFI, stookkosten en drie prachtige buitenritten van +- 2 uur op één van onze tinkers door het ongerepte natuurpark Morvan in hartje Frankrijk. Indien je meer wilt rijden dan kan je dit tegen meerprijs bijboeken.
Actuele beschikbaarheid van de accommodatie kan je op de website bij de accomodatiepagina aflezen of even bij ons informeren.

Leuke uitjes in en rondom de Morvan

De Morvan is natuurlijk een prachtig natuurgebied waar de tijd vaak lijkt te hebben stilgestaan, maar het is ook een mooi vertrekpunt voor leuke uitjes. Sommige zijn heel dichtbij en voor anderen moet je even een stukje rijden. We hebben de globale afstanden erbij vermeld en onderweg kan je overal genieten van de mooie doorkijkjes en vergezichten..

Meer lezen..

Kraakheldere meren in de Morvan

“Parc Naturel Regional du Morvan” staat bekend om zijn vele bronnen en beekjes die een aantal prachtige (stuw)meren voorzien van kraakhelder water. Van toeristische recreatie meren tot kleinere verscholen meertjes, de Morvan heeft het allemaal. Heerlijk om lekker te zwemmen, vissen of varen en tot rust te komen in de..

Meer lezen..

Autun, keizerlijke stad in het centrum van de Bourgogne.

Op 20 km van Morvan Rustique is de prachtige oude stad Autun gesticht door de Romeinse keizer Augustus.
Het is een gezellig stadje met historische straatjes, pleintjes en een groot marktplein waar je gezellig een terrasje kunt pakken. Rond de kathedraal St. Lazare vind je tal van goede restaurants..

Meer lezen..