Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Accommodaties

Morvan Rustique biedt u de volgende accommodaties, allen met veel privacy:

 

Le Menhir

Een 4 persoons vakantiehuis. Deze woning is typerend voor veel huizen in de Morvan en vormt samen met Les Eduens twee stijlvolle vakantiehuizen voorzien van CV.

Bekijk Gîte le Menhir

 

Les Eduens

Een 4 persoons vakantiehuis. Deze woning is typerend voor veel huizen in de Morvan en vormt samen met Le Menhir twee stijlvolle vakantiehuizen voorzien van CV.

Bekijk Gîte les Eduens

 

Obelix

Een 6 persoons authentiek vakantiehuis gesitueerd in wat vroeger de koeienstal was en nu omgetoverd tot een groot, sfeervol en luxe vakantiehuis en met CV.

Bekijk Gîte Obelix

 

Tarin

Een 4 persoons modern vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Tarin

 

Darion

Een 6 persoons stijlvol vakantiehuis gesitueerd in het in 2013 nieuw gebouwde houten huis met veel ruimte en luxe en een overdekt inpandig terras met prachtig uitzicht over het dal en de bergen rond Saint Prix.

Bekijk Gîte Darion

 

La Verne XL

Een 6 tot 8 persoons vakantiehuis. Het grootste en meest luxe huis van Morvan Rustique is ruim en stijlvol ingericht, voorzien van CV, met een geweldig uitzicht en mooi terras en uit te breiden tot 8 personen in combinatie met de studio op de begane grond van dit huis.

Bekijk Gîte la Verne XL

 

Luxe lodge tenten

Vier luxe lodge / safari tenten met 2 slaapcompartimenten, steigerhouten keuken met stromend water en enorm terras met mooi uitzicht.

Bekijk de luxe lodge tenten

 

Kampeerplaats

Een mooie beschutte kampeerplaats voor een tent onder de walnotenboom, voorzien van stroom, eigen toilet, koelkast en douches in het sanitairgebouw, picknick tafel en parasol.

Bekijk de kampeerplaats

 

Al onze vakantiehuizen zijn 3 sterren ***
gekeurd en toegekend door “Etoiles de France”.