Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Caravan

Gezellige caravan met grote voortent

 

Kamperen op ons kleinschalige domein in de Morvan met een terrein van 5 hectare. Op het kampeerterrein hebben wij 5 terrassen aangelegd. Hierop staan onze vier luxe lodgetenten en een gezellige caravan met grote voortent ieder met eigen met privé sanitair. Het autovrije camping-terrein met zijn mooie beplanting en fruitbomen is veilig voor kindjes en geeft iedereen zijn eigen privacy.

 

Onbezorgd vakantievieren en genieten van het buitenleven. Dat kan met deze Hobby de Luxe caravan geschikt voor vier personen. Deze caravan beschikt over een af te sluiten slaapruimte met twee aparte bedden en heeft een gezellige zithoek die om te bouwen is tot een twee persoons bed.

Alle ramen zijn voorzien van horren en zonwerende rolgordijntjes. Er is veel kastruimte aanwezig en de caravan is volledig ingericht.

Gezien de indeling kunnen wij geen campingbedje neerzetten, er is wel een reiswieg op één van de vaste bedden te plaatsen.

 

Ruime voortent

 

Je hebt veel extra ruimte door de grote lichte voortent. Hierin staat de keuken-unit waar je kunt koken. er is stromend water, wasbak en een koelkast.

Er staat een tafel met vier stoelen binnen en een picknick-bank met parasol buiten. De caravan staat bij een walnotenboom waar je in de schaduw kunt zitten.

Er is een privé toilet en privé douche in het sanitair-gebouw dichtbij.

 

Sanitairgebouw van de camping

 

Het nette en schone sanitair-gebouw biedt voor alle accommodaties privé sanitair. Er zijn ook wasbakken, een spoelbak, magnetron, wasmachine en een droger. De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.

 

Let op: wij zijn géén passantencamping, wij hebben geen plaatsen voor losse overnachtingen en ook niet voor caravans en campers.

 

Voor de kleintjes

 

Voor de kleintjes staan er babybadjes, schoonmaak-kussens, potjes en opstapjes tevens zijn er ook kinderstoelen beschikbaar.

 

Verse broodjes

 

In de schuur hangen wij maandag t/m vrijdag onze verse broodjes. Deze halen wij voor u bij de warme bakker. Buiten bij het gezellige prieeltje kunt u ons wireless internetsignaal oppikken.

In de natuurstenen schuur is een gezamenlijke recreatieruimte met een lange tafel.  Hier kunt u gratis thee en koffie (Senseo) pakken, boeken en tijdschriften. Zo hebben ook lekkere huiswijnen en luxere bourgogne wijnen op basis van zelfbediening.

 

De caravan is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique. Gelegen midden in het groene hart van de Bourgogne in het zuiden van ‘Parc Naturel Regional du Morvan’. Morvan Rustique biedt plaats plaats aan maximaal 11 gezinnen. Wij bieden zes vakantiehuizen, vier lodgetenten en een kampeerplaats.

Beschikbaarheid: