Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Kampeerplek met privé-sanitair

Kampeerplek voor gasten met eigen tent

 

Kamperen op ons kleinschalige domein in de Morvan met een terrein van 5 hectare. Op het kampeerterrein hebben wij 5 terrassen aangelegd. Hierop staan onze vier luxe lodgetenten en een kampeerplek ieder met eigen met privé sanitair. Het autovrije camping-terrein met zijn mooie beplanting en fruitbomen is veilig voor kindjes en geeft iedereen zijn eigen privacy.

 

We hebben één kampeerplek beschikbaar voor gasten die willen komen met eigen tent ( dus geen caravan of camper ).

Deze mooie plek onder onze walnotenboom heeft zijn privacy en is voorzien van stroom. Je hebt je eigen koelkast, picknicktafel en parasol.

Groot voordeel is het privé sanitair, je hebt je eigen toilet en douche in het sanitairgebouw.

 

De kampeerplaats is vanaf 27 mei beschikbaar!

 

Sanitairgebouw van de camping

 

 

Het nette en schone sanitair-gebouw biedt voor alle accommodaties privé sanitair. Er zijn ook wasbakken, een spoelbak, magnetron, wasmachine en een droger. De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.

 

Let op: wij zijn géén passantencamping, wij hebben geen plaatsen voor losse overnachtingen en ook niet voor caravans en campers.

 

Voor de kleintjes

 

Voor de kleintjes staan er babybadjes, schoonmaak-kussens, potjes en opstapjes tevens zijn er ook kinderstoelen beschikbaar.

 

Verse broodjes

 

In de schuur hangen wij maandag t/m vrijdag onze verse broodjes. Deze halen wij voor u bij de warme bakker. Buiten bij het gezellige prieeltje kunt u ons wireless internetsignaal oppikken.

In de natuurstenen schuur is een gezamenlijke recreatieruimte met een lange tafel.  Hier kunt u gratis thee en koffie (Senseo) pakken, boeken en tijdschriften. Zo hebben ook lekkere huiswijnen en luxere bourgogne wijnen op basis van zelfbediening.

 

De caravan is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique. Gelegen midden in het groene hart van de Bourgogne in het zuiden van ‘Parc Naturel Regional du Morvan’. Morvan Rustique biedt plaats plaats aan maximaal 11 gezinnen. Wij bieden zes vakantiehuizen, vier lodgetenten en een kampeerplaats.

Beschikbaarheid: