Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Vakantiehuis Obelix Morvan Rustique

In franse sferen van de Bourgogne

 

Wat vroeger de koeienstal was hebben wij nu ons ruime sfeervolle vakantiehuis Obelix gehuisvest. In dit huis adem je de authentieke Franse sfeer uit de Bourgogne in. Veel details van vroeger zijn bewaard gebleven. De boerderij is het oudste gebouw op ons terrein en stamt oorspronkelijk uit 1875 en is volledig gerestaureerd.

De grote woonkamer is gelegen in de voormalige koeienstal en de muren “en pierre” . In combinatie met de vloer van authentieke Franse tomettes geven dit ruime vakantiehuis een bijzonder karakter.

Je kunt in de sofa’s rondom de houtkachel lekker wegdromen of een boek lezen. Daarnaast kan je aan de grote tafel voor zes personen gezellig eten of een kaartje leggen. De gîte heeft een televisie en er is WIFI.

 

Centrale verwarming en houtkachel

 

Vakantiehuis Obelix is voorzien van centrale verwarming en is  altijd lekker op temperatuur. Wil je voor de gezelligheid het houtkacheltje branden dan zorgen wij voor een houtpakket.

 

Ruime goed uitgeruste keuken

 

Vanuit de woonkamer kom je via een open doorgang in de ruime luxe keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, grote koel-vriescombinatie en dubbele spoelbak. Kookliefhebbers kunnen hier prima uit de voeten.

 

Badkamer en tweede toilet

 

Op de begane grond bevindt zich  een nette badkamer met douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping is een tweede toilet zodat je s’nacht niet naar beneden hoeft.

 

Tuin en houten terras met veel privacy

 

Via de trap vanuit de woonkamer komt u eerst op een vide waar de deur is naar de tuin en een mooi groot zonneterras. De paardjes lopen in de weide achter het huis en komen graag even buurten. Het terras heeft een tuinset voor zes personen en een parasol. Ook de appelboom aan het terras geeft schaduw.

 

Bovenverdieping

 

Op de bovenverdieping zijn drie frisse slaapkamers, ieder met twee goede boxspring bedden en op een van de kamers staat een kinderledikantje. Ook is er boven een toilet met wastafel.

 

Voor de kinderen

 

Morvan Rustique is ingesteld op gezinnen met kleine kinderen. Ieder huis heeft een traphekje, babybadje, kinderstoel, verschoon-kussen, potje en kinderledikantje. Voor het kinderbedje moet u altijd zelf het beddengoed meebrengen.

 

Gîte Obelix is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique, gelegen midden in het groene hart van de Bourgogne in het uiterste zuiden van ‘Parc Naturel   du Morvan’. Morvan Rustique biedt plaats plaats aan maximaal 11 gezinnen en bestaat uit zes vakantiehuizen, vier lodgetenten en een kampeerplaats.

Beschikbaarheid: