Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Kampeerplaats – eigen tent

Kleinschalig kamperen in de Morvan

 

5 – 19 september nog beschikbaar!

 

Kamperen op ons kleinschalige domein in de Morvan met een terrein van 5 hectare. Op het kampeerterrein hebben wij 5 terrassen aangelegd. Hierop staan onze vier luxe lodgetenten evenals een terras voor onze kampeerplek.
Deze kampeerplaats is voor gasten met eigen tent ( geen caravan of camper ) die graag bij ons komen kamperen in de Morvan. De kampeerplaats is een mooie beschutte plek waar je ook schaduw kunt vinden onder de noten of pruimenboom.
De prijs is per week op basis van max. 4 personen. De kampeerplaats is inclusief stroom, WIFI, picknicktafel, gebruik van koelkast, parasol, BBQ evenals en eigen privé toilet en douche.

 

Let op: wij zijn géén passantencamping, wij hebben geen plaatsen voor losse overnachtingen en ook niet voor caravans en campers.

 

Sanitairgebouw van de camping

 

Het nette en schone sanitairgebouw biedt twee douches en ook twee toiletten voor de lodgetenten. Eén toilet voor de kampeerplek en zijn er verder drie wastafels, twee wasbakken, magnetron, wasmachine, droger en koelkast  (voor de kampeerplek). De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.

 

Voor de kleintjes

 

Voor de kleintjes staan er babybadjes, schoonmaak-kussens, potjes en opstapjes tevens zijn er ook campingbedjes en kinderstoelen beschikbaar.

 

Verse broodjes

 

In de schuur hangen wij maandag t/m vrijdag onze verse broodjes. Deze halen wij voor u bij de warme bakker. Buiten bij het gezellige prieeltje kunt u ons wireless internetsignaal oppikken.

In de natuurstenen schuur is een gezamenlijke recreatieruimte met een lange tafel.  Hier kunt u gratis thee en koffie (Senseo) pakken, boeken en tijdschriften. Zo hebben ook lekkere huiswijnen en luxere bourgogne wijnen op basis van zelfbediening.

 

De kampeerplek is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique. Gelegen midden in het groene hart van de Bourgogne in het zuiden van ‘Parc Naturel Regional du Morvan’. Morvan Rustique biedt plaats plaats aan maximaal 11 gezinnen. Wij bieden zes vakantiehuizen, vier lodgetenten en een kampeerplaats.

Beschikbaarheid: