Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Kampeerplaats – eigen tent

Op ons ruime terrein van 5 hectare hebben wij terrassen aangelegd waar wij op onze minicamping naast onze vier luxe lodgetenten ook één kampeerplek verhuren.
Deze plek is voor gasten met eigen tent (geen caravan of camper). De kampeerplaats is een mooie beschutte plek en voorzien van stroom.
De prijs is per week op basis van max. 4 personen inclusief stroom, WIFI, picknicktafel, gebruik van koelkast, parasol, BBQ, gratis douches, eigen privé toilet en verdere services van Morvan Rustique

Het nette en schone sanitairgebouw biedt twee douches, twee toiletten voor de lodgetenten, één toilet voor de kampeerplek, drie wastafels, twee wasbakken, magnetron, wasmachine, droger en koelkast voor de kampeerplek. De wasmachine en droger zijn tegen een vergoeding te gebruiken door alle gasten van Morvan Rustique.

Voor de kleintjes staan er babybadjes, schoonmaak-kussens, potjes en opstapjes.

In de natuurstenen schuur is een gezamenlijke recreatieruimte met een lange tafel waar u gratis thee en koffie (Senseo) kunt pakken, boeken en tijdschriften. Er staan onze huiswijnen en een selectie Bourgogne-wijnen die u zelf kunt pakken en opschrijven.

In de schuur hangen wij maandag t/m vrijdag onze verse broodjes die wij voor u bij de warme bakker halen en buiten bij het gezellige prieeltje kunt u ons wireless internetsignaal oppikken.

De kampeerplek is onderdeel van kleinschalig vakantiedomein Morvan Rustique, gelegen midden in het groene hart van de Bourgogne in het zuiden van ‘Parc Naturel Regional du Morvan’. Morvan Rustique biedt plaats plaats aan maximaal 11 gezinnen en bestaat uit zes vakantiehuizen, vier lodgetenten en een kampeerplaats.

Beschikbaarheid:

Schoon sanitair camping in de Morvan