Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Over ons

Morvan Rustique is bij uitstek geschikt voor de gezinnen met kinderen, natuurliefhebbers, racefietsers, mountainbikers, wandelaars en vogelaars, die willen genieten van de rust en de prachtige natuur midden in “Parc Naturel Regional du Morvan”.

 

Over Morvan Rustique

Wij hopen dat u na het lezen en bekijken van onze site dusdanig enthousiast bent over Morvan Rustique, dat we u binnenkort mogen verwelkomen in één van onze accommodaties. Wilt u meer weten over ons en het ontstaan van Morvan Rustique? Bekijk dan de pagina Morvan Rustique.

 

Een zorgeloze vakantie

Tijdens uw verblijf van Morvan Rustique streven wij ernaar om u een heerlijke ontspannen vakantie te bieden. Van broodjesservice tot een complete maaltijd, je leest het op de pagina Een zorgeloze vakantie.

 

De Morvan

Geniet optimaal van de natuur die de Morvan te bieden heeft. Met de talrijke wandel -, ruiterpaden en mountainbikeroutes. Ook voor vogelspotters en rustzoekers is de Morvan een waar paradijs. De top van de “Haut Folin”, met 900 meter de hoogste berg in de Bourgogne, bereikt u binnen 8 km van Morvan Rustique en hier kunt u eindeloos wandelen of onderweg de “Gorge de la Canche” doorkruisen. Ontdek de Morvan!