Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Een zorgeloze vakantie

Lasagne en quiche met salade

Iedere dinsdagavond kunt u Nancy’s inmiddels een beetje beroemde lasagne-schotel bestellen. U krijgt een rijk gevulde lasagne gemaakt van verse producten. Op vrijdagavond maken we een huisgemaakte quiche. Beide ovenschotels zijn voorzien van een frisse salade. Deze maaltijden brengen wij bij uw accommodatie rond 18.00 uur (kan ook vegetarisch).

 

Broodjesservice maandag t/m vrijdag

Tijdens het hoogseizoen én het tussenseizoen kunt u maandag t/m vrijdag gebruik maken van onze broodjesservice. U kunt uw wensen voor de bakker een dag van tevoren aan ons opgeven. Rond 08.15 uur zijn wij terug van de bakker en hangen de verse broodjes in uw broodzak.

 

Overdekte BBQ plaats

We hebben een gezellige overdekte BBQ-plek met picknick tafels, waar u gebruik kunt maken van onze barbecues  (of uw eigen) terwijl de kinderen lekker op het veld kunnen spelen.

 

Pony en tractor rijden

Wij organiseren twee keer per week voor de kids pony-rijden en een rondje met Arjen op de tractor over ons terrein wat een hoop blije gezichtjes oplevert.

 

Beestjes voeren in de kinderboerderij

Twee keer per dag kunnen de kindjes ons meehelpen om de beestjes te voeren in de kinderboerderij. De ezels en pony zijn vrij toegankelijk om te knuffelen en te borstelen.

 

Gratis koffie en thee

In de gemeenschappelijke ruimte kunt u gratis koffie en thee pakken net als huishoudelijke producten voor in de huizen. Ook handdoeken-pakketten en extra beddengoed ligt klaar deze zijn wel tegen betaling.

 

Bourgogne wijntjes

Bent u een wijnliefhebber ? Dan boft u want wij hebben een mooie selectie gemaakt van wijnen uit de Bourgogne die u zelf kunt pakken.

 

Massage aan huis

Wellness…iedere woensdag hebben we een fantastische ervaren masseuse in huis waar u zich voor in kunt schrijven, zij komt met haar massagetafel bij u in de accommodatie en dit is een echte aanrader.

 

Uitgebreide informatie

Informatie over tips, uitjes, restaurants, omgeving, wandelingen etc. kunt u allemaal vinden in onze uitgebreide informatiemap die in iedere accommodatie ligt. Heeft u dan nog vragen of ergens hulp bij nodig dan horen wij dat graag.

 

Paardrijden in de Morvan

Paardrijden, onder begeleiding van Nancy een buitenrit maken op één van onze lieve tinkers is mogelijk indien u een ervaren ruiter bent en ouder dan 12 jaar en minder weegt dan 90 kg. U hoeft geen goede ruiter te zijn maar wel de basis als stap, draf en galop onder de knie hebben. Mocht u willen rijden geef dit dan op tijd op i.v.m. de planning.

 

Ontspannen vakantie vieren met de kids

Onze gastvrijheid en kleinschaligheid maakt dat de kinderen op een veilig terrein kunnen spelen en u met een ontspannen gevoel van u vakantie kunt genieten. Niet voor niks horen wij vaak terug dat ouders sinds lange tijd weer een mooi boek hebben kunnen lezen…..

 

 

 

Nancy en Arjen Blok - Morvan Rustique