Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Een zorgeloze vakantie

Lasagne en quiche met salade

Iedere dinsdagavond kunt u Nancy’s inmiddels een beetje beroemde lasagne-schotel bestellen. U krijgt een rijk gevulde lasagne gemaakt van verse producten en biologisch vlees. Op vrijdagavond maken we een huisgemaakte quiche. Beide ovenschotels zijn voorzien van een frisse salade. Deze maaltijden brengen wij bij uw accommodatie rond 18.00 uur (kan ook vegetarisch).

 

Broodjesservice maandag t/m vrijdag

Tijdens het hoogseizoen én het tussenseizoen kunt u maandag t/m vrijdag gebruik maken van onze broodjesservice. U kunt uw wensen voor de bakker een dag van tevoren aan ons opgeven. Rond 08.15 uur zijn wij terug van de bakker en hangen de verse broodjes in uw broodzak.

 

Overdekte BBQ plaats

We hebben een gezellige overdekte BBQ-plek met picknick tafels, waar u gebruik kunt maken van onze barbecues  (of uw eigen) terwijl de kinderen lekker op het veld kunnen spelen.

 

Beestjes voeren in de kinderboerderij

Elke dag om 17.00 uur kunnen de kindjes ons meehelpen om de beestjes te voeren in de kinderboerderij. De ezels en pony zijn vrij toegankelijk om te knuffelen en te borstelen.

 

Gratis koffie en thee

In de gemeenschappelijke ruimte kunt u gratis koffie en thee pakken net als huishoudelijke producten voor in de huizen. Ook handdoeken-pakketten en extra beddengoed ligt klaar deze zijn wel tegen betaling.

 

Bourgogne wijntjes

Bent u een wijnliefhebber ? Dan boft u want wij hebben een mooie selectie gemaakt van wijnen uit de Bourgogne die u zelf kunt pakken.

 

Massage en schoonheidsspecialiste aan huis

Wellness…iedere dinsdag komt een ervaren schoonheidsspecialiste en op woensdag hebben we een fantastische masseuse in huis waar u zich voor in kunt schrijven, zij komen met eigen massagetafel en producten bij u in de accommodatie en beide zijn een echte aanrader.

 

Uitgebreide informatie

Informatie over tips, uitjes, restaurants, omgeving, wandelingen etc. kunt u allemaal vinden in onze uitgebreide informatiemap die in iedere accommodatie ligt. Heeft u dan nog vragen of ergens hulp bij nodig dan horen wij dat graag.

 

Ontspannen vakantie vieren met de kids

Onze gastvrijheid en kleinschaligheid maakt dat de kinderen op een veilig terrein kunnen spelen en u met een ontspannen gevoel van u vakantie kunt genieten. Niet voor niks horen wij vaak terug dat ouders sinds lange tijd weer een mooi boek hebben kunnen lezen…..