Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Morvan Rustique

Het ontstaan van Morvan Rustique

Wij hopen dat jullie na het lezen en bekijken van onze site dusdanig enthousiast bent over Morvan Rustique, dat we u binnenkort mogen verwelkomen in één van onze accommodaties.

 

Vakantiehuizen en lodgetenten

Morvan Rustique is een kleinschalig vakantieparadijsje met zes sfeervolle vakantiehuizen. Wij zijn het grootste deel van het jaar geopend. Je kunt de beschikbaarheid nakijken per accommodatie onder de beschrijving ervan. Omdat wij geen opties geven is de beschikbaarheid altijd actueel.

 

Tijdens de zomermaanden vanaf begin juni tot half september verhuren we ook vier luxe lodgetenten. Onze lodgetenten beschikken over 2 slaapcabines en zitruimte. De steigerhouten keuken is van alle gemakken voorzien. Vanuit de tent heb je prachtig uitzicht op de weides en de bosrand. Daarnaast hebben we nog één kampeerplaats voor gasten met eigen tent.

 

Laat u verrassen door dit unieke, gastvrije plekje in het groene hart van de Bourgogne!

 

Morvan Rustique is bij uitstek geschikt voor de natuurliefhebber, ruiters en paardenliefhebbers, ATB en wandelaars. Ook gezinnen met kinderen, die willen genieten van de rust en de prachtige natuur midden in “Parc Naturel Regional du Morvan” zijn bij ons op de juiste plek.

 

Door de ongedwongen sfeer kunt u zich optimaal ontspannen op een veilig terrein van 5 hectare terwijl de kinderen zich prima vermaken. Op ons ruime terrein staan speeltoestellen is een speelveld en een kinderboerderij.

Voor de kinderen

De kinderen kunnen kennismaken met onze beestenboel in de kinderboerderij. Hier lopen onze hangbuikzwijntjes Peppi & Kokkie, de geitjes ook ganzen, eenden, konijnen en kippen. De ezels Junon & Judith zijn vrij toegankelijk om te borstelen en te knuffelen.

Er worden gezellige kindermiddagen georganiseerd dus voor iedereen wat wils.

Rondom Morvan Rustique lopen onze paarden waar ook op gereden kan worden. U kunt bij ons buitenritten maken, met de pony’s wandelen, een les nemen of gewoon even met de paardjes knuffelen.

Zwemmen

Op hete dagen kunt u verkoeling vinden in ons grote opzetzwembad (juli en augustus) en natuurlijk vinden de kinderen het prachtig om in de beekjes dammetjes te bouwen en er zijn in de Morvan prachtige meren op rijafstand zoals het Lac des Setton waar je heerlijk kunt zwemmen.

 

Ons terrein

Ieder verblijf beschikt over een eigen tuin en daarnaast hebben we een gezamenlijke tuin met picknick-tafels waar gasten elkaar kunnen opzoeken. Op het terrein vindt u veel kruiden en fruitbomen waarvan u kunt plukken. Onder het gezellige prieel en in de natuurstenen schuur zijn zitjes. Hier kan je lezen, spelletjes doen of op onze WIFI gebruiken. We hebben gratis koffie en thee er staan leesboeken in de kast en volop streekinformatie.

 

WIFI

Gasten kunnen kosteloos gebruik maken van een wireless internetverbinding. Deze verbinding is geschikt om te internetten en om mail te ontvangen en te verzenden.
Downloaden is niet toegestaan.