Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Ligging en Route Morvan Rustique

Ligging Morvan Rustique

 

Morvan Rustique heeft een vrije ligging op een eigen domein van 5 hectaren tussen de Mont Beuvray en de Haut Folin, de hoogste bergen van de Bourgogne. Als je de deur opent hoor je alleen het geluid van de vogels en het ruisende water in het vlakbij gelegen beekje.

Wij hebben een eigen toegangsweg vanaf een rustige D-weg en je waant je hier met recht alleen op de berg. Direct vanaf Morvan Rustique is er een wandelpad de bossen in en kan je heerlijk wandelen, paardrijden en mountainbiken.

 

Geniet van ons mooie domein in de Bourgogne

 

Onze huizen liggen midden op het terrein en daarom hebben we voor iedereen een eigen tuin met privacy kunnen creëren. Wij hebben veel aandacht geschonken aan de aanleg en het onderhoud van het domein met mooie fruitbomen, bloeiende planten en heggetjes. Het fruit mag altijd geplukt worden, we hebben peren, appels, kersen, pruimen, walnoten, bessen, mispels, frambozen en bramen.

 

Parc Naturel Régional du Morvan

 

De grote attractie van Morvan Rustique is de ongerepte natuur van Parc Naturel Regional du Morvan, heb je toch behoefte om de drukte op te zoeken dan zijn er genoeg attracties en bezienswaardigheden op rijafstand, maar je hebt wel eigen vervoer nodig.

Na reservering sturen wij u een uitgebreide routebeschrijving toe.

 

Route

 

Morvan Rustique vindt u in het hartje van de Bourgogne in het midden van Frankrijk op een afstand van 770 Km vanaf Utrecht.

De snelste route vanuit Nederland loopt via Maastricht, vanwaar u de snelweg (Route du Soleil) volgt via Luik – Luxemburg – Metz – Nancy – Dyon – Beaune. Bij Beaune verlaat u de snelweg en vanaf hier neemt u de D973 door de wijndorpjes naar Autun.

Door Autun volgt u de N81 richting Luzy, na 3 km rechts de D3 op naar St. Leger s. Beuvray. Daar weer rechts de D179 naar St. Prix en dan linksaf de D260. Na 1 km (100 m over de brug) scherp rechts omhoog en u bent er.

 

GPS

Lengtegraad 4.06344
Breedtegraad 46.95120

 

Op de kaart

Denkt u aan een goede verzekering voor uw auto en uzelf in het buitenland:
ANWB Pechhulp – Wegenwacht Europa