Saint Prix en Morvan - Mont Beuvray - Bourgogne

Morvan Rustique is gelegen in het zuiden van "Parc Naturel Regional du Morvan"

Veilig op vakantie

27 januari 2021

In deze Corona periode is iedereen voorzichtig. Je moet je dan ook veilig voelen als je op reis gaat en tijdens je verblijf. Onze accommodatie, omgeving en reisduur sluit hier feilloos bij aan.

 

Onze gasten die bij ons een huis of lodgetent boeken hebben hun eigen privacy en ruimte en kunnen afstand bewaren van andere gasten. De schoonmaak heeft bij ons een hoge prioriteit, de huizen en tenten worden extra goed schoongemaakt en we zorgen voor uiterst schoon bedden en linnengoed, ook matrasbeschermers worden na elke gast vervangen. De lodge-tenten en kampeerplek hebben hun eigen sanitair. Er is altijd handzeep en desinfect tot uw beschikking.

 

Morvan Rustique ligt in regionaal natuurpark du Morvan, de natuur hier is pure schoonheid in een nog ongerept stukje Frankrijk. Je gaat hier nog even terug in de tijd en kan genieten van kwaliteit met je gezin. Alle ruimte en rust en toch genoeg om te ondernemen als daar behoefte aan is.

 

De afstand met de auto is perfect, s’ochtends wegrijden en eind van de dag aankomen in Saint Prix. Dus geen onnodige overnachting en raadzaam is om drukke benzinestations e.d. te vermijden. Neem proviand mee en ga naar de toilet op een rustige plek. Zorg dat je je handen wast of ontsmet als je ergens gestopt bent.

 

Op deze manier van vakantie houden neem je geen risico voor jezelf of voor anderen.

 

Wij verwelkomen u graag op Morvan Rustique !